Screen Shot 2018-04-24 at 15.44.47.png
DSCF2092.JPG

 

Nestled within the rolling hills of the Aveyron gorges with excellent road, rail and flight links. The Barn at Pertus is a converted 17th century traditional stone and slate barn, completely restored to provide self-catering accommodation for six. 

Restored by local craftsmen, the ancient exterior, with its beautiful stone walls and traditional fish scale slate roof, is complemented by a contemporary, cool and airy interior, with tiled floors and full height vaulted ceiling. Large windows and french doors flood the living area with light and lead out to a fabulous deck with spectacular views of the countryside. 

The ground floor consists of a large open plan kitchen and lounge area, bathroom, and double bedroom. Upstairs has two twin bedrooms and another bathroom. The outside terrace and gardens are fully wheelchair and pram accessible. It has a fully-fenced garden with orchard and secluded solar heated swimming pool. The pool has lockable gates and can be alarmed.

DSCF2070.JPG
DSCF2092.JPG

The barn is also ideal for winter breaks as it has central and under-floor heating, plus insulated/double glazed. Prices are inclusive of heating, linen etc.

To make a booking or enquiry please contact us